The Elder Scrolls: The Official Cookbook onthuld

Khajiit like to cook.

Er is een officieel kookboek met recepten uit The Elder Scrolls in de maak. The Elder Scrolls: The Official Cookbook komt uit op 26 maart en bevat meer dan 60 recepten van onder andere de Nords, Bosmer en Khajit. Het boek kost 30 euro.

De recepten zijn verzameld en geschreven door Chelsea Monroe-Cassel. Zij maakte eerder ook al een World of Warcraft kookboek. Elk recept bevat naast de instructies ook de nodige achtergrond over het universum van The Elder Scrolls.

12

Op een nieuwe game in de serie is het nog wel even wachten. Bethesda bevestigde tijdens de afgelopen E3-beurs dat The Elder Scrolls 6 in de maak is, maar een releasedatum is er nog lang niet. Alle The Elder Scrolls 6 info vind je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread