Polybius komt naar de pc

Zowel met VR-ondersteuning als zonder.

VR-shooter Polybius is vanaf nu beschikbaar voor de pc via Steam. Voordien was de game exclusief speelbaar op de PlayStation 4. De game is speelbaar in VR voor wie een Oculus Rift bezit, maar het is ook mogelijk om de game zonder VR te spelen.

In Polybius bestuur je een ruimteschip doorheen meer dan 50 levels. Om een zo hoog mogelijke score te hebben, moet je steeds sneller vliegen. De game bevat drie verschillende spelmodi. Zo is er naast de normale modus een Pure mode waarin je wanneer je sterft volledig opnieuw moet beginnen. In Endurance mode heb je dan weer een beperkt aantal levens.

12

Polybius lanceerde in 2017 exclusief voor de PlayStation 4. Carl rekende de game enkele maanden terug nog bij de beste PlayStation VR games.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread