Id Software:'Rage 2 pakt de kritiek op het origineel aan'

Herkansing.

Id Software-topman Tim Willits laat weten dat Rage 2 de kritiek op het origineel aanpakt. Zo maakte hij eerder al bekend dat Rage 2 een beter einde heeft, maar ook naar de rest van de kritiek is goed geluisterd.

"De les die we hebben geleerd is dat we de juiste technologie nodig hebben om een echte open wereld game te kunnen maken. Onze technologie is daar simpelweg niet geschikt voor en daarom gebruiken we nu de engine van onze partner Avalanche Studios", aldus Willits.

Dankzij die technologie vormt Rage 2 nu een 'naadloos geheel' zonder laadtijden. De game is ook een stuk kleurrijker en stapt af van de 'vijftig tinten bruin' uit het origineel. Volgens Willits heeft Rage vooral veel meer 'persoonlijkheid'. Iets dat de bovenstaande trailer onderstreept.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread