Fallout Classic Collection tijdelijk gratis voor Fallout 76-spelers

Vanaf januari te downloaden.

Bethesda maakt op Twitter bekend dat je binnenkort gratis de Fallout Classic Collection kunt downloaden, wanneer je dit jaar in Fallout 76 hebt ingelogd. De games worden begin januari uitgedeeld, hoewel nog niet precies bekend is hoe. Het aanbod geldt ook voor spelers op de PlayStation 4 en Xbox One.

De Fallout Classic Collection bestaat uit de eerste en tweede Fallout-games uit respectievelijk 1997 en 1998, en Fallout Tactics: Brotherhood of Steel uit 2001. Normaliter betaal je voor deze verzameling circa 20 euro. In de huidige Steam Winter Sale betaal je slechts 6 euro.

1

Fallout 76 lanceerde afgelopen november als eerste online multiplayer-game in het Fallout-universum. Reacties op de game zijn zeer wisselend en er volgden na de launch verschillende controverses. Bruce noemde het in zijn Fallout 76-review 'de ruwste diamant die Bethesda Games Studio ooit heeft uitgebracht'.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread