Beyond Good and Evil 2 vereist altijd online verbinding

Ook als je solo wil spelen.

Om Beyond Good and Evil 2 te kunnen spelen is altijd een internetverbinding vereist, ook als je in je eentje speelt. Dat maakt Ubisoft duidelijk in een blogpost.

De ontwikkelaar omschrijft de game als een online multiplayer-game met een focus op een naadloze co-op-ervaring. Mede daarom is het van belang om altijd online te zijn, ook al is solo spelen wel een optie. Op deze manier zorgt Ubisoft er ook voor dat de game voor alle spelers altijd up-to-date is.

Multiplayer sluit verder een goed verhaal niet uit, verklaart de studio. De verhaalvertelling wordt een belangrijke factor om verder te willen spelen en draait grotendeels om een nieuw hybride-ras tussen mens en dier. Jij vervult de rol van Space Pirate, die met niets begint en zichzelf telkens verder opbokst.

De game speelt zich af in een groot universum met verschillende planeten, waar je dankzij de Voyager-engine zonder laadschermen tussen kunt reizen. Je hoeft niet bij elkaar in de buurt te zijn om met je vrienden te communiceren, ieder kan zich in een andere uithoek van het heelal bevinden.

Een Beyond Good and Evil 2 bèta staat gepland voor eind 2019. Het duurt dus nog wel een poosje voor de volledige game in de schappen ligt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread