ATLAS beschikbaar via Steam Early Access

Ben jij er kl-arrrrr voor?

Vanaf 22 december is ATLAS beschikbaar via Steam Early Access. Dat is een piraten-MMO van de makers van ARK: Survival Evolved. Volgens ontwikkelaar Grapeshot Games is het mogelijk om met meer dan 40.000 spelers gelijktijdig op dezelfde server te spelen.

Grapeshot Games belooft een uitgestrekte spelwereld van meer dan 45.000 vierkante kilometer. Daarin is het mogelijk om je eigen schip en crew uit te bouwen en het op te nemen tegen andere spelers en mythische wezens.

De afgelopen dagen kende ATLAS nog heel wat serverproblemen. Die lijken nu echter van de baan, waardoor het vanaf nu voor iedereen mogelijk om de game te proberen. De Early Access-versie kost 25 euro, maar is tijdens de huidige Steam Winter Sale te koop voor 20,74 euro.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread