Quake Champions lanceert Capture the Flag-modus

Inclusief nieuwe map.

Id Software lanceert voor de free-to-play-shooter Quake Champions een Capture the Flag-modus. Het was vorig jaar al bekend dat Quake Champions een Capture the Flag-modus krijgt en nu is het dan eindelijk zo ver.

Er is specifiek voor de modus een nieuwe map aan de game toegevoegd. Citadel is op de populaire Quake Live map Stonekeep gebaseerd en bestaat uit twee symmetrische delen zodat ieder team hun eigen kant inclusief gespiegelde power-ups heeft.

qcctf2

In de update zijn ook grondige aanpassingen aan de in-game economie doorgevoerd. Het huidige systeem van loot boxes is vervangen door de de eerder aangekondigde Quake Champions battle pass. Het eerste seizoen gaat nu van start.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread