Razer Turret is toetsenbord-en-muiscombo voor Xbox One

O.a. geschikt voor Fortnite.

Hardware-fabrikant Razer kondigt een toetsenbord en muis aan voor de Xbox One onder de naam Razer Turret. Dit nadat Microsoft afgelopen november ondersteuning voor dit soort randapparatuur voor zijn console onthulde.

Het idee achter de Razer Turret is dat je hem ook schoot kunt leggen, zodat je ermee vanaf de bank kunt gamen. Daarom zit het muismat-gedeelte ook aan het keyboard vast. De muis zelf is draadloos, met een 3500 DPI-sensor. Het keyboard is op een oplaadbeurt vier maanden te gebruiken, de muis moet om de 40 uur aan de lader.

1

Op de plek waar normaliter de rechter-alt-toets zit, vind je een speciale Home-knop terug om het Xbox One-hoofdmenu mee te openen. Een numpad-gedeelte ontbreekt, maar dat is voor gaming toch niet zo van belang. Beide apparaten zijn ook gewoon op je pc aan te sluiten.

Overigens werkt de apparatuur niet zomaar met iedere game. Ze moeten er namelijk wel ondersteuning voor bieden. Enkele bekende namen die dit al doen, zijn Fortnite, Warframe en Vermintide 2. Razer biedt het product aan voor een pittige 250 dollar. Leveringen vinden pas in maart plaats.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread