Nihon Falcom onthult Ys 9: Monstrum Nox

SurprYs!

De Japanse ontwikkelaar Nihon Falcom onthult Ys 9: Monstrum Nox voor de PlayStation 4. De game volgt Ys 8: Lacrimosa of Dana op en komt in 2019 uit.

Details zijn verder nog schaars. Opvallend is dat Adol Christin als hoofdpersonage uit vrijwel alle andere Ys-delen, nog niet te zien is in de eerste beelden. De makers hinten er sterk naar dat hij vermist is en dat je de rol vertolkt van een nieuw, vrouwelijk personage dat een geweer bij haar draagt.

1

Monstrum verwijst naar mensen met bovennatuurlijke krachten. Verder speelt de game zich af in de 'prison city' Baldeuk, waar je een eigen guild onder je hoede krijgt. Of Ys 9 wereldwijd tegelijk uitkomt, is nog niet bekend. Bij Ys 8 was dit wel het geval op de PlayStation 4, maar de PlayStation Vita-versie was toen wel al een jaar uit in Japan.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread