Geen updates meer voor Minecraft op Xbox 360, PlayStation 3 en Wii U

Nightmare before Christmas Mash-Up Pack nu uit.

Ontwikkelaar 4J Studios maakt op Twitter bekend te stoppen met Minecraft-updates voor de PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360 en Wii U. Op de pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en voor smartphones blijft het werk wel gewoon doorgaan.

Patch 1.83 is vandaag uitgekomen, en voor de verouderde consoles is dat tevens de laatste update. De Nightmare before Christmas Mash-Up Pack maakt er deel van uit, met daarin skins uit de gelijknamige film. Ook katten en panda's zijn toegevoegd, naast bamboe-planten en scaffolding-blokken voor het bouwen van liften.

Een andere recente, grote update die ook nog op alle voorgaande platforms is uitgekomen, is de Aquatic update met daarin de optie om onder water te bouwen. In 2012 kreeg de Xbox 360 als eerste console een Minecraft-versie. In 2014 kocht Microsoft Minecraft voor 2,5 miljard dollar.

Begin 2019 komt er nog een spin-off uit, Minecraft: Dungeons.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread