Electronic Arts heeft Star Wars: Battlefront 2 toegevoegd aan het EA Access-pakket voor Xbox One. Dat pakket geeft je voor een maandelijks bedrag van vier euro toegang tot een pakket games. De games en alle updates blijven speelbaar zolang je abonnement loopt.

Voor pc bestaat een gelijkaardig pakket genaamd Origin Access. Het is nog onduidelijk of Star Wars: Battlefront 2 ook aan dat pakket wordt toegevoegd. Eerder dit jaar lanceerde EA eveneens een duurder abonnement genaamd Origin Access Premier met meer recente games.

Op de site lees je nog eens onze Star Wars: Battlefront 2 review. Deze zomer onthulde EA ook de Star Wars: Battlefront 2 roadmap.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content