Blizzard Entertainment vermindert aantal ontwikkelaars Heroes of the Storm

Heroes of the Storm esports toernooi eveneens stopgezet.

Blizzard Entertainment perkt het aantal actieve ontwikkelaars voor Heroes of the Storm in. De ontwikkelaar benadrukt dat alle medewerkers in dienst blijven en overgeplaatst worden naar andere projecten. Het is onduidelijk hoeveel ontwikkelaars er aan Heroes of the Storm blijven werken.

Daarnaast laat Blizzard Entertainment weten dat het Heroes of the Dorm esports toernooi voorlopig geen nieuwe editie krijgt. Volgens de ontwikkelaar was het niet langer mogelijk om het toernooi te organiseren op een manier 'die voldoet aan de eisen van de spelers en de fans'.

De ontwikkeling van Heroes of the Storm gaat evenwel verder met een kleiner team. Ook in de toekomst krijgt de game nog nieuwe heroes en evenementen, zij het aan een lager tempo.

Heroes of the Storm lanceerde in 2015 en bracht personages uit het Warcraft-, Starcraft- en Diablo-universum samen in een MOBA. Eerder dit jaar kwam de game nog in het nieuws toen bekend raakte dat Overwatch en Heroes of the Storm loot boxes niet langer kunnen gekocht worden in België.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread