The Game Awards 2018 meer dan 26 miljoen keer bekeken

Stroomversnelling.

The Game Awards-show van 2018 is 26,2 miljoen keer bekeken, zo maakt de organisatie achter het event bekend. Er keken meer dan dubbel zoveel mensen naar de livestream dan vorig jaar. In 2017 waren het er nog 11,5 miljoen.

Het record voor meeste kijkers tegelijk staat op 1,13 miljoen. Een belangrijke factor voor de groei in kijkcijfers is dat de show op meer dan 40 online streamingdiensten te volgen was, waaronder Twitch en YouTube.

The Game Awards zijn een publieksprijs. Gamers kunnen van tevoren online stemmen op hun favoriete titels in verschillende categorieën. God of War won de Game of the Year-award, daarnaast viel Red Dead Redemption 2 ook meerdere malen in de prijzen. Celeste won de award voor beste indiegame.

Bekijk hier alle winnaars van The Game Awards 2018.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread