Detroit: Become Human reeds 2 miljoen keer verkocht

Quantic-dromen komen uit.

Detroit: Become Human is in de afgelopen vijf maanden 2 miljoen keer verkocht. Sony maakt het aantal op Twitter bekend en feliciteert ontwikkelaar Quantic Dream met het behalen van deze mijlpaal. De studio vertelt vervolgens dat de game de snelst verkopende Quantic Dream-titel tot op heden is.

Eurogamer-redacteur Carl noemt de game een 'meeslepende, filmische ervaring' in zijn Detroit: Become Human-review. Je volgt de verhaallijnen van drie personages die elkaar na verloop van tijd kruisen, afhankelijk van de keuzes die je maakt.

De gameplay is vergelijkbaar met de vorige games van Quantic Dream, Heavy Rain en Beyond: Two Souls. Dat betekent opnieuw dat hoofdpersonages kunnen sterven zodra je fouten maakt - het verhaal gaat dan zonder hen verder. Rode draad in het verhaal is of robots dezelfde rechten hebben als mensen. De game is een PlayStation 4-exclusive.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread