Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Strategy game Conan Unconquered aangekondigd

Massale gevechten in de wereld van Robert E. Howard.

Ontwikkelaar Petroglyph kondigt strategy game Conan Unconquered aan. De game voert massale gevechten in de wereld van Robert E. Howard op. Het doel is om je nederzetting uit te bouwen en te beschermen tegen aanvallen.

Je kunt Conan Unconquered alleen of in co-op spelen. Petroglyph vergelijkt de game met They Are Billions. De aanvallen blijven komen en het is aan jou om zo lang mogelijk zien stand te houden. De actie is in real-time, maar je kunt op elk moment pauzeren.

Bekijk op YouTube

Verder beschik je over krachtige eenheden zoals Conan die speciale vaardigheden heeft. In de aankondigingstrailer is ook te zien dat je gigantische eenheden kunt op te roepen die vervolgens voor je kunnen vechten.

Conan Unconquered wordt door Funcom uitgegeven. Het bedrijf werkt zelf aan Conan Exiles en heeft daarnaast een singleplayer Conan-game in ontwikkeling. Ontwikkelaar Petroglyph werkt momenteel ook aan Command & Conquer en Red Alert remasters.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Conan Unconquered

PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.
Reacties