Rage 2 release bekend

Een kleurrijke lente. 

Uitgever Bethesda heeft via Twitter de Rage 2 release bekendgemaakt. De kleurrijke shooter komt op 14 mei 2019 op de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit. Naast de onthulling van de releasedatum heeft de uitgever ook een nieuwe Rage 2 trailer uitgebracht.

De trailer laat de open wereld van Rage 2 zien. Zo krijg je een indruk van de locaties en de activiteiten die je er kunt ondernemen. Daarnaast worden er wapens en vaardigheden getoond. Tot slot krijg je een beter beeld van de voertuigen die tot je beschikking staan.

Eerder zijn al de konvooi gevechten in Rage 2 getoond. Ontwikkelaar id Software heeft inmiddels ook de eerste Rage 2 details onthuld. Volgens de studio hanteert Rage 2 een 'games-as-a-service'-model, echter zijn er geen lootboxes.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread