Mortal Kombat 11 aangekondigd

Get over here!

Ontwikkelaar NetherRealm heeft tijdens de Game Awards Mortal Kombat 11 aangekondigd. Het nieuwe deel in de langlopende serie komt op 23 april 2019 voor de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One uit.

De trailer laat oude bekenden Scorpion en Raiden zien. Zoals je inmiddels van de serie gewend bent druipt het bloed er weer van af. Naast een uitgebreid rooster aan vechters krijgt de game een verhaalmodus die verder gaat waar het vorige deel gebleven is.

De game bevat een uitgebreide editor waarmee je personages aanpast om die zo je eigen te maken. Meer informatie volgt in januari 2019. Iedereen die de game vooraf bestelt krijgt het personage Shao Khan. Daarnaast is er exclusief toegang tot een gesloten bèta.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread