Rockstar is niet van plan Red Dead Online progressie te wissen

Blijf vooral doorspelen.

Ontwikkelaar Rockstar laat weten dat het bedrijf niet van plan is om de progressie die spelers in Red Dead Online hebben gemaakt te wissen. Eerder liet het bedrijf weten dat je voortgang in de Red Dead Online bèta mogelijk niet behouden blijft.

Inmiddels is de Red Dead Online bèta ruim een week beschikbaar. Ontwikkelaar Rockstar past eerst de in-game economie van Red Dead Online aan zodat alle activiteiten 'belonend en leuk' zijn om te spelen. Het verwijderen van je progressie staat daarom niet langer op de agenda.

rdo

Daarnaast krijgt Red Dead Online microtransacties. Verder bevat Red Dead Online een battle royale-modus voor 32 spelers onder de naam Make It Count. Wil je meer weten? Lees dan ons overzicht met alle Red Dead Online informatie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread