Ontwikkelaar Rockstar laat weten dat het bedrijf niet van plan is om de progressie die spelers in Red Dead Online hebben gemaakt te wissen. Eerder liet het bedrijf weten dat je voortgang in de Red Dead Online bta mogelijk niet behouden blijft.

Inmiddels is de Red Dead Online bta ruim een week beschikbaar. Ontwikkelaar Rockstar past eerst de in-game economie van Red Dead Online aan zodat alle activiteiten 'belonend en leuk' zijn om te spelen. Het verwijderen van je progressie staat daarom niet langer op de agenda.

rdo

Daarnaast krijgt Red Dead Online microtransacties. Verder bevat Red Dead Online een battle royale-modus voor 32 spelers onder de naam Make It Count. Wil je meer weten? Lees dan ons overzicht met alle Red Dead Online informatie.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen