Epic Games onthult Fortnite Creative

Voor je extra dosis Minecraft.

Fortnite krijgt een nieuwe modus waarin het bouwen van je eigen werelden en game-modi centraal staat onder de naam Fortnite Creative. Dat maakt ontwikkelaar Epic Games bekend. De modus is apart op te starten, los van Battle Royale en Save the World.

Fortnite Creative geeft je toegang tot vier persoonlijke eilanden, waarop je de vrijheid hebt om alles te bouwen wat je wilt. Er is geen tijdslimiet, en je creaties zijn op te slaan om vervolgens te delen met je vrienden. Ook bepaal je de spelregels van de custom matches die je op je map wil spelen.

Het bouwen werkt op een iets andere manier dan je al van Fornite gewend bent. Zo kun je rondvliegen om sneller te werk te gaan, en kun je kant-en-klare gebouwen neerzetten zonder dat je ze helemaal opnieuw hoeft te verzinnen.

De Creative-modus komt later vandaag al uit wanneer je Battle Pass-eigenaar bent. Alle andere spelers kunnen er vanaf 13 december mee aan de slag, zodra Season 7 start. Fortnite Creative is dan nog niet helemaal compleet, Epic Games is van plan de komende tijd flink uit te breiden.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread