Rockstar past economie Red Dead Online aan

Op basis van feedback van spelers. 

Ontwikkelaar Rockstar laat op Twitter weten dat het bedrijf de economie van Red Dead Online aanpast op basis van de feedback die spelers hebben gegeven. Inmiddels is de Red Dead Online bèta ruim een week beschikbaar en sindsdien is er veel kritiek op de in-game economie geuit.

"We willen iedereen voor hun feedback bedanken. Het helpt ons de ervaring te verbeteren. Onze focus is nu eerst de in-game economie aan te passen zodat alle activiteiten belonend en leuk zijn om te spelen", aldus Rockstar.

rdo

Daarnaast richt de ontwikkelaar zich op een aantal bugs die ervoor zorgen dat sommige spelers uit speelsessies worden verwijderd. Wil je meer weten? Lees dan ons overzicht met alle Red Dead Online informatie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread