Epic Games maakt bekend dat de ontwikkeling van de nieuwe Unreal Tournament voor onbepaalde tijd is stopgezet. De game werd sinds 2014 samen met de community ontwikkeld, maar alle ontwikkelaars werken intussen al geruime tijd mee aan Fortnite.

Volgens Epic Games-topman Tim Sweeney blijft de game voorlopig wel speelbaar via de Epic Store. De huidige versie van Unreal Tournament bevindt zich echter nog steeds in een pre-alpha fase. Daarnaast benadrukt Sweeney dat Epic Games de komende periode meer wil inzetten op het speelbaar maken van oude games op moderne systemen.

De eerste Unreal Tournament lanceerde in 1999. Nadien volgden nog sequels in 2003, 2004 en 2007. De meest recente game in de serie is in 2014 aangekondigd. De laatste update voor die game dateert echter al van meer dan een jaar geleden. Eerder dit jaar maake Epic Games al bekend dat Fortnite Battle Royale in minder dan twee maanden tijd is ontwikkeld met de hulp van het Unreal Tournament-team.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Season 7 Week 7 Challenges.

ADVERTENTIE

Gerelateerde games

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content