THQ Nordic koopt Carmageddon IP

Those who are about to die salute you!

Uitgever THQ Nordic maakt bekend dat het bedrijf de rechten op de Carmageddon IP heeft gekocht. De game lanceerde in 1997 op de pc en bracht destijds door de gewelddadige insteek heel wat controverse teweeg. Zo krijg je punten voor het doodrijden van voetgangers.

Het bedrijf heeft dit jaar niet stilgezeten en de acquisitie markeert de zoveelste IP die THQ Nordic aan zijn portfolio toegevoegt. In september kocht de uitgever de rechten op Alone in the Dark en Act of War. Verder is ook de Kingdoms of Amalur IP overgenomen.

carmagedddon1
De goede oude tijd!

Naast de hierboven genoemde games bezit THQ Nordic de rechten op TimeSplitters, Second Sight, de Blob, Destroy All Humans en Darksiders. Het bedrijf heeft ook ontwikkelaar Bugbear Entertainment gekocht, bekend van Flatout en Wreckfast dus dat belooft wat.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread