The Elder Scrolls: Blades release uitgesteld

Naar begin volgend jaar.

Bethesda Game Studios heeft The Elder Scrolls: Blades release uitgesteld naar begin volgend jaar. De free-to-play game had in de herfst van dit jaar op iOS en Android moeten uitkomen. The Elder Scrolls: Blades lanceert nu in de lente van 2019.

Eerder liet Bethesda-baas Todd Howard weten dat hij het liefst na de aankondiging van The Elder Scrolls: Blades de game direct had uitgebracht, net zoals dat in 2015 met Fallout: Shelter gebeurde. Het bedrijf heeft verder geen reden voor het nieuwe uitstel gegeven.

De mobiele game bevat een singleplayer campaign en multiplayer arena modus. Uiteindelijk is het de bedoeling dat The Elder Scrolls: Blades naar ieder denkbaar platform komt, inclusief VR-ondersteuning. Het bedrijf werkt momenteel ook aan The Elder Scrolls 6.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread