Dit zijn de nieuwe Xbox Game Pass games van december

Met onder meer Mutant: Year Zero en Strange Brigade.

Microsoft onthult de nieuwe Xbox Game Pass games van de maand december met onder meer Mutant: Year Zero en Strange Brigade. Puzzelgame The Garden Between Us is inmiddels al toegevoegd aan de abonnementsdienst van Microsoft.

De XCOM-achtige RPG met turn-based combat Mutant: Year Zero lanceert wereldwijd op 4 december en is dan ook direct beschikbaar voor Xbox Game Pass-abonnees. Strange Brigade is reeds overal beschikbaar, maar komt op 6 december op Xbox Game Pass uit.

Microsoft laat weten dat er nog meer games in december volgen, maar geeft niet aan om welke games het gaat. Er wordt verwacht dat de uitgever tijdens de Game Awards meer bekendmaakt. Onze Strange Brigade review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread