Path of Exile PS4 release uitgesteld naar februari

Langer in ballingschap.

Ontwikkelaar Grinding Gear Games maakt bekend dat Path of Exile voor de PlayStation 4 is uitgesteld naar februari 2019. De studio is te laat met het certificatie-proces, dat door de drukke kerstmaand langer duurt dan verwacht.

Iedere game die in de PlayStation Store uitkomt, moet door Sony worden goedgekeurd. De extra tijd die vrijgekomen is, wordt door Grinding Gear Games nu gebruikt om de performance en framerate te verbeteren.

Path of Exile is een free-to-play hack-and-slach game in de trand van Diablo, die al sinds 2013 uit is voor de pc en in 2017 voor de Xbox One lanceerde. Centraal staat een skill tree met daarop krap honderd vaardigheden, waardoor veel keuze is in het uitbouwen van je personage.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread