Guacamelee 2 Switch release bekend

Onderweg worstelen.

Ontwikkelaar Drinkbox Studios onthult dat Guacamelee 2 vanaf 10 december ook voor de Nintendo Switch beschikbaar is. De metroidvania-game met worstel-elementen lanceert dan in de eShop. Guacamalee 2 is reeds uit voor de pc en PlayStatiion 4.

Voor die versies komt vandaag de eerste DLC uit, Three Enemigos. De uitbreiding kost 2,50 euro voegt drie nieuwe personages toe met elk een eigen vechtstijl: El Muñeco, Uay Pek en Jaguar Javier.

Later volgt een tweede uitbreiding onder de naam Proving Grounds. Door deze uitdagingen aan te gaan, speel je ook extra personages vrij. Waaronder Flame Face, Chamoya, Coscorrona, Ramirez en Uay Coco.

In de Guacamelee 2 review noemt onze Michiel de game 'essentieel' voor in je collectie. 'Guacamelee! 2 werkt alle minpunten van de originele game moeiteloos weg en nestelt zich zo in het lijstje van beste metroidvania-games ooit,' concludeert hij.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread