Red Dead Online krijgt microtransacties

Goudmijn.

Rockstar heeft in een persbericht alvast een tipje van de sluier gelicht over de Red Dead Online microtransacties.

Zo is er tijdens de bèta een in-game store te zien die op het moment van schrijven echter nog niet toegankelijk is. Op den duur kun je daar tegen betaling Gold Bars kopen waarmee je cosmetische items voor bijvoorbeeld je kamp en wapens aanschaft.

Het is voor het eerst dat Rockstar openlijk over microtransacties in de online variant van Red Dead Redemption 2 praat. Echt verrassend is het echter niet aangezien GTA Online ook microtransacties bevat en dat een goudmijn voor de studio is.

Terwijl de bèta deze dagen geleidelijk wordt uitgerold, geeft Rockstar steeds meer informatie over de content weg. Zo is inmiddels ook definitief dat er een Red Dead Online battle royale-modus komt. Wil je meer weten? Hier lees je alles wat je over Red Dead Online moet weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread