Update: Inmiddels zijn er ook in-game hints die naar een winterstorm in aantocht verwijzen. Wanneer je in de Fortnite-map op het starteiland staat, zie je door condens je adem in de lucht.

Dat wijst er duidelijk op dat er koude lucht in de omgeving is. Het starteiland is het meest zuidelijk gedeelte van de map en is het dichtstbij de recentelijk waargenomen wolken die op het eiland afkomen.

Origineel: De map in Fortnite krijgt mogelijk een winterthema met onder meer sneeuw. Dat heeft FNBRLeaks onthuld.

De dataminers hebben een screenshot van enkele gamefiles gedeeld. Daarin staan geluidseffecten die verwijzen naar het lopen op besneeuwd terrein.

Het gaat daarbij overigens om andere sounds dan in Viking Village, waar al gedeeltes met sneeuw zijn. FNBRLeaks is er dus vrij zeker van dat andere delen van de map ook sneeuw krijgen.

Ten zuiden van Flush Factory is sinds kort in de verte enkele wolken te zien die er eerder nog niet waren. Daarmee worden de geruchten van een sneeuwstorm die het zevende seizoen inleidt verder gevoed.

Season 7 vangt op 4 december aan. Tot die tijd kun je alvast met de Fortnite week 9 challenges aan de slag.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Meer artikels van Yvo Kieviet