Gerucht: nieuwe Alien game wordt tijdens The Game Awards 2018 onthuld

Wor(l)ds Will Change.

Tijdens The Game Awards 2018 wordt mogelijk Alien: Blackout onthuld.

The Game Awards-voorzitter Geoff Keighley plaatst in een Twitterbericht 'Worlds Will Change on December 6'. Dezelfde tekst staat in de afbeelding van zijn account, maar het lettertype komt overeen met het Weyland-Yutani font die voor de Alien-franchise gebruikt wordt.

the_game_awards_2018

Daar komt nog eens bij dat Cold Iron Studios momenteel voor de pc en consoles aan een shooter werkt die zich binnen het Alien-universum afspeelt. De ontwikkelaar valt onder 20th Century Fox, die recentelijk de handelsnaam Alien: Blackout vastgelegd heeft.

Het heeft er dus alle schijn van dat tijdens The Game Awards de nieuwe Alien-game uit de doeken gedaan wordt.

De uitreikingen van The Game Awards 2018 zijn op 6 december. Voor de categorie Game of the Year zijn Assassin's Creed Odyssey, Celeste, Spider-Man, Red Dead Redemption 2, God of War en Monster Hunter World genomineerd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread