Luma, Boom Boom en Pauline komen naar Mario Tennis Aces

Voor wie nog op nieuwe personages aasde.

De Japanse tak van Nintendo maakt op zijn YouTube-kanaal bekend dat Luma, Boom Boom en Pauline begin 2019 als downloadbare personages voor Mario Tennis Aces uitkomen. Ze worden dan gratis beschikbaar gesteld.

Luma ken je uit de Super Mario Galaxy-games, terwijl Boom Boom als een van de Koopa Kids voor het eerst zijn opwachting maakte in Super Mario Bros. 3 op de NES. Pauline is afkomstig uit de eerste Donkey Kong-game, maar veel spelers herkennen haar vooral als de burgemeester van New Donk City in Super Mario Odyssey.

Eerder kwam Birdo ook al uit voor Mario Tennis Aces. In december volgen nog Koopa Paratroopa, Shy Guy en Petey Piranha. Lees ook de Mario Tennis Aces review van onze Bruce, hij noemt het een 'gebalanceerd, dynamisch en goed gevuld tennisspel.'

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread