Black Friday is officieel gestart en dat betekent natuurlijk dat haast alle winkels voor een aantal dagen sterke kortingen hebben op hun assortiment. Het kan echter ook overweldigend zijn, die enorme vloed aan producten, reclame en scherpe prijzen. De verleiding is overal en het is niet altijd gemakkelijk om je goed te informeren over de kwaliteit van het product dat momenteel sterk afgeprijsd voor je ogen staat.

Enige tijd geleden schreven we een koopgids over de beste gaming headsets van 2018, waarin we per categorie een headset aanraden op basis van zijn kwaliteiten. Verschillende van deze headsets hebben nu sterke kortingen gekregen waardoor ze nog aantrekkelijker worden.

Gaming headset Black Friday deals

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC kopen op Bol voor 219 euro (ipv 248 euro)

HyperX Cloud 2 kopen op Amazon voor 72,21 euro (ipv 87,90 euro)

SteelSeries Arctis 3, All-Platform Gaming Headset voor pc / Mac / PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo kopen op Bol voor 58 euro (ipv 67,99 euro)

Razer ManO'War Wireless 7.1 Surround Sound Gaming Headset (PC/PS4) - Black kopen op Bol voor 148 euro (ipv 169,99 euro)

HyperX Cloud Stinger Gaming Headset for PC/Xbox/One/PS4/Wii U/Mobile - Black kopen op Amazon voor 33 euro (ipv 54,99 euro)

Heb je wat aan deze gids gehad? Bekijk dan ook eens onze andere koopgidsen zoals onze aanraders voor beste gaming muizen, beste gaming headsets en beste draadloze earphones. Heb je een Nintendo Switch, dan weet je vast graag wat de beste Nintendo Switch accessoires en deals zijn. En is je pc aan een upgrade toe? Dan vind je deze lijst met beste SSD's voor gaming in 2018 vast nuttig. Als je meer opslag wil op je Nintendo Switch, dan is nu een goed moment want SD-kaarten dalen steeds sterker in prijs. Daarom hebben we ook een lijst met de beste SD-kaarten.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Redactie

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Meer artikels van Redactie