Valve stopt met verkoop Steam Link

Stoom afblazen.

Valve stopt de verkoop van zijn streaming-hardware Steam Link. Met dit kastje kun je Steam-games naar je tv streamen, wanneer je pc bijvoorbeeld in een andere kamer staat. Dat werkt zowel draadloos als via een netwerkkabel.

De Steam Link is inmiddels uitverkocht in Europa en hetzelfde geldt ook bijna voor de Verenigde Staten. De voorraad wordt niet opnieuw aangevuld. Valve blijft wel de software ondersteunen, waaronder de mobiele Steam Link-app. Daarmee stream je sinds kort pc-games naar je smartphone.

Het apparaatje lanceerde eind 2015 en was daarna dikwijls met fikse kortingen in Steam Sales te koop. Destijds werd ook de Steam Controller gelanceerd, voor pc-games die geen traditionele controller-ondersteuning hebben. De Steam Controller blijft voorlopig gewoon te koop.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread