Valve lanceert Steam Link Anywhere

Toch op die plekken met een degelijke internetconnectie.

Valve kondigt Steam Link Anywhere aan. Dat is een nieuwe functie voor Steam Link die het mogelijk maakt om je pc-games naar eender welk toestel te streamen. Momenteel is dat enkel mogelijk naar toestellen die met hetzelfde lokale netwerk zijn verbonden.

De nieuwe functie bevindt zich momenteel nog in een bèta-fase. Wie Steam Link Anywhere alvast wil uitproberen, kan alvast de nieuwste bèta-versie van Steam downloaden. Valve waarschuwt wel dat Steam Link Anywhere een een goede internetconnectie vereist.

12

Sinds eind vorig jaar is Valve gestopt met de verkoop van de fysieke Steam Link. Steam Link bestaat wel nog steeds als app voor je smartphone of tablet. Daarnaast hebben verschillende moderne tv's een ingebouwde Steam Link.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 3 Season 1 onthuld

Spider-Man slingert in beeld.

Dit zijn de PlayStation Now-titels voor december 2021

Inclusief GTA 3: The Definitive Edition.

Digital Foundry | De beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

De 5 best verkochte games deze week

Week 47 (22 t/m 28 november 2021).

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread