Eerste details Monster Hunter-speelfilm bekend

Jurassic World 3.

De aankomende Monster Hunter-speelfilm draait om een wereld die parallel is aan de onze. Via een portaal trachten prehistorische wezens de oversteek te maken en vormen zo een bedreiging voor de mensheid, maakt regisseur Paul W.S. Anderson bekend.

De Monster Hunter-film is gebaseerd op de gelijknamige games, en er is een hoofdrol voor actrice Milia Jovovich weggelegd. Zij speelde Alice in de zes Resident Evil-films, die eerder tevens door Anderson werden geregisseerd.

1

In een eerste afbeelding van de film is te zien hoe ze als soldaat in het Amerikaanse leger samenwerkt met een Hunter uit de andere dimensie. Hij wordt door acteur Tony Jaa gespeeld. De film wordt door Sony Pictures uitgegeven. Maar wanneer precies, dat is nog niet bekend.

De grote doorbraak van Monster Hunter in het Westen is te danken aan Monster Hunter World, een game die begin dit jaar voor de PlayStation 4 en Xbox One uitkwam. Sinds kort is deze ook op de pc verkrijgbaar. Lees ook de Monster Hunter World review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread