Rainbow Six Siege - Operation Wind Bastion onthuld

Laatste seizoen van dit jaar.

Ubisoft heeft alle details van het nieuwste seizoen van Rainbow Six Siege bekendgemaakt.

Season 4 van Year 3 gaat onder de naam Operation Wind Bastion en heeft twee nieuwe Operators. Nomad is een attacker die met haar geweer zogenoemde Airjab repulsion grenades afschiet met als doel tegenstanders te desoriënteren. Defender Kaid heeft als specialiteit de 'Rtila' Electroclaw waarmee hij allerlei ijzeren objecten onder stroom zet.

Operation Wind Bastion bevat tevens een nieuwe map. Fortress is een authentieke militaire trainingsfaciliteit in Marokko. Binnen de muren van het fort zijn verdeeld over twee verdiepingen diverse ruimtes te vinden.

Daarnaast krijgt de in-game shop een facelift. Zo zijn wapens nu fullscreen te bekijken en kun je meerdere Operators tegelijkertijd met een item of skin uitrusten. Tot slot krijgt Rainbow Six Siege nieuwe skins en verbeteringen in de gameplay.

Het vierde seizoen volgt Operation Sky Grim op. Operation Wind Bastion is mogelijk vanaf 4 december 2018 voor alle platforms verkrijgbaar, maar is in de weken ervoor al op de testservers van de pc-versie speelbaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread