Pokémon Let's Go Mew uitgelegd - zo krijg je Mew in Let's Go Pikachu en Eevee met Mystery Gift

Een stap-voor-stap uitleg hoe je Mew in Pokémon Let's Go krijgt.

Mew vangen in Pokémon Let's Go is waarschijnlijk één van de eerste zaken waar je aan denkt zodra je de (best leuke) Poké Ball Plus aansluit. Mew is dan ook één van de beste (en schattigste) Pokémon uit de eerste generatie.

Gelukkig is het proces simpel en eenvoudig. Het slechte nieuws is wel dat er maar één manier is om Mew te vangen, en je hebt er een Poké Ball Plus voor nodig. Er valt niet onderuit te komen. Hoe je in Pokémon Let's Go Mew vangt, leggen we hieronder verder uit..

Op deze pagina:

Hoe Mew krijgen in Pokémon Let's Go

Mystery Gifts zoals Mew krijgen is even gemakkelijk als altijd in Pokémon Let's Go. Dit is hoe je het doet, stap voor stap.

1. Verbind de Poké Ball Plus als controller als je dat nog niet gedaan hebt. Om dat te doen ga je naar het pauzemenu van de game en selecteer je 'Options' door op Y te drukken. Ga vervolgens naar 'Open Controller Settings'. Druk op een knop op de Pokémon Go Plus en deze zal al snel rood oplichten om aan te duiden dat ie als controller gebruikt wordt.

pokemon_lets_go_mew_1
pokemon_lets_go_mew_2

2. Nu dat de Poké Ball Plus gesynchroniseerd is ga je terug naar het menu en kies je 'Communicate en vervolgens 'Mystery Gifts'.

pokemon_lets_go_mew_3
pokemon_lets_go_mew_4

3. Kies nu 'Get with a Poké Ball Plus' van het Mystery Gift menu, en accepteer de volgende twee schermen met de vragen of je je gift wil ontvangen en of je wil verbinden met het internet.

pokemon_lets_go_mew_5
pokemon_lets_go_mew_6
pokemon_lets_go_mew_7

4. Zorg dat je verbonden blijft met het internet en de console niet uitschakelt. Mew is nu van jou!

pokemon_lets_go_mew_8
pokemon_lets_go_mew_9

Andere nuttige info over Mew in Pokémon Let's Go

Er zijn nog een handvol nuttige weetjes die we hebben over Mew in Pokémon Let's Go. Dit is wat we weten:

  • Mew kan niet op een andere manier gevangen worden in Let's Go - je kan je Mew uit Pokémon Go niet naar Let's Go overzetten. Dit komt omdat het een legendary Pokémon is en die kan je, Meltan uitgezonderd, niet overzetten.
  • Mews's stats zijn geweldig - Net zoals de meeste Legendary en Mythical Pokémon in de normale games, heeft Mew de maximale stats in drie van de zes categoriën (geranked als 'best'), en de andere drie zijn willekeurig geranked. Als je geluk hebt, heeft Mew hoge Speed en hoge Special Attack want dat zijn de belangrijkste stats voor Mew.

Meer weten over Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee? Check dan zeker onze Pokémon Let's Go gids met tips en tricks om de ultieme Pokémon-meester te worden. We vertellen hoe je het originele starters trio Charmander, Squirtle en Bulbasaur vangt in Let's Go en zelfs hoe je met de Mystery Box Meltan en Melmetal in Pokémon Let's Go vangt. Algemenere info over Pokémon vangen en catch combos in Let's Go hebben we uiteraard ook.

Oh, en wist je trouwens dat ook Mew in Pokémon Let's Go zit?

pokemon_lets_go_mew_10
  • Mew is erg handig in Let's Go - Als je Mew ook effectief wil gebruiken in je team in plaats van enkel om je Pokédex te vullen, dan is dat eigenlijk een slimme zet. Het enigszins beperkte aanbod van 151 Pokémon betekent dat het aantal sterke Psychic Pokémon ook vrij beperkt is. Enkel Alakazam is een betere Psychic Pokémon maar daarvoor moet je een Kadabra ruilen. Waarom is Mew zo goed, vraag je je af? Team Rocket, je voornaamste vijand, gebruikt voornamelijk Poison Pokémon en Psychic Pokémon is één van de twee types die daar super-effective tegen zijn. Mew komt dus van pas in heel veel battles!
  • Je kan Mew heel snel al krijgen - We hebben nog niet getest hoe vroeg exact je Mew kan krijgen, maar het lijkt erop dat je Mew kan ontvangen zodra je je eerste Pokémon hebt (Pikachu of Eevee) en je toegang krijgt tot de Mystery Gift functionaliteit. Mew is een level 1 Pokémon dus je zal sowieso nog wat moeten trainen. We zullen deze pagina updaten zodra we meer weten.
  • Elke Poké Ball Plus bevat maar één Mew - dus als je een Poké Ball Plus hebt en je hebt je Mew al geclaimed als Mystery Gift, dan kan niemand anders nog een Mew krijgen van die Poké Ball Plus. Je kan dus niet even bij een vriend passeren om hem ook een Mew te geven. Elke Poké Ball Plus bevat maar één Mew.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread