Harry Potter: Wizards Unite release uitgesteld naar 2019

Evanesco!

Ontwikkelaar Niantic stelt de release van Harry Potter: Wizards Unite uit naar 2019. Eerder was het de bedoeling dat de augmented reality-game voor smartphones nog dit jaar zou lanceren. Wel brengt de studio achter Pokémon Go een nieuwe trailer ervoor uit.

Hoe de gameplay in elkaar steekt, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat de magische wereld van Harry Potter samensmelt met de onze. Door op pad te gaan met je smartphone-camera in de aanslag, vind je betoverde artefacten en ontmoet je bekende Harry Potter-personages.

Harry Potter: Wizards Unite is niet de eerste Harry Potter-game voor smartphones. Harry Potter: Hogwarts Mystery ging de AR-game voor. Dit is een meer traditionele RPG, waarin je als nieuwe leerling op Zweinstein allerlei avonturen beleeft.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread