De eerste Shadow of the Tomb Raider DLC is vanaf nu verkrijgbaar. The Forge is de eerste in een serie van zeven downloadbare uitbreidingen.

Lara Croft reist naar de door lava overstroomde 'Forge of the fallen gods' om daar de geheimen van Kuwaq Yaku te ontdekken. In The Forge is een nieuwe challenge tomb waarmee je de Grenadier skill, Brocken outfit en Umbrage 3-80 wapen kunt vrijspelen. De challenge tomb is zowel solo als co-op speelbaar.

Daarnaast zijn Court of Death en Gate of Xibalba speelbaar in Score Attack en Time Attack. De eerste tombe is direct beschikbaar, terwijl de tweede vanaf 27 november speelbaar is.

De volgende DLC is The Pillar en komt in december uit. Alle downloadbare uitbreidingen zijn onderdeel van de Shadow of the Tombr Raider season pass, maar zijn ook los verkrijgbaar.

Onze Redacteur Michiel bestempelt de game als een degelijk einde van de trilogie, maar een die zelden de kwaliteit van zijn voorgangers evenaart. Zijn Shadow of the Tomb Raider review lees je hier.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Meer artikels van Yvo Kieviet

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

Advertentie