Detective Pikachu-trailer toont realistische Pokémon-speelfilm

Pika-pika!

Warner Bros. Pictures, Legendary Entertainment en The Pokémon Company brengen de eerste trailer uit van Detective Pikachu, een speelfilm met realistisch ogende Pokémon in de hoofdrol. De film draait vanaf 9 mei 2019 in de bioscopen.

In Detective Pikachu is Tim (Justice Smith) de enige die Pikachu kan verstaan. 's Werelds bekendste Pokémon wordt vertolkt door Ryan Renolds, die je kent als Deadpool. Samen gaan ze op zoek naar de verdwenen vader van Tim, die net als veel Pokémon vermist is.

In de trailer is niet alleen Pikachu te zien. Ook Jigglypuff, Psyduck, Charizard, Mr. Mime en een roedel Bulbasaur maken onder andere hun opwachting. Eerder lanceerde er tevens al een Detective Pikachu-game voor de Nintendo 3DS, waar deze film ook leentjebuur bij speelt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread