Yuna aangekondigd voor Dissidia Final Fantasy NT

Bekend uit Final Fantasy 10.

Square Enix maakt bekend dat Yuna uit Final Fantasy 10 het volgende downloadbare personage is voor de fighting game Dissidia Final Fantasy NT. Ze komt in decemer uit als onderdeel van de season pass.

Yuna heeft als magiër toegang tot krachtige magische aanvallen van veraf. Daarnaast kan ze de summon Valefor oproepen om schade aan te richten of juist als schild ter verdediging te gebruiken. Haar extra outfit is de trouwjurk die ze droeg tijdens een belangrijk moment in Final Fantasy 10.

De summoner is het op een na laatste personage dat nog als onderdeel van de huidige season pass uitkomt. Vayne (Final Fantasy 12), Locke (Final Fantasy 6), Rinoa (Final Fantasy 8) en Kam'lanaut (Final Fantasy 11) gingen haar voor.

In dezelfde maand komt ook een nieuwe stage uit, Final Battlefield. Dit is een vlak landschap zonder hindernissen in de omgeving, vergelijkbaar met de Final Destination-stage in de Super Smash Bros.-serie.

Lees ook de Dissidia: Final Fantasy NT review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread