The Lord of the Rings Online krijgt Legendary Server

Daarheen en Weer Terug.

The Lord of the Rings Online krijgt een Legendary Server waarop je helemaal opnieuw kunt beginnen met de MMORPG zoals hij grotendeels was ten tijde van de oorspronkelijke release in 2007, zo maakt ontwikkelaar Standing Stone Games bekend.

De studio volgt in de voetsporen van Blizzard, die volgend jaar World of Warcraft Classic uitbrengt. Een belangrijk verschil is dat de moderne interface in The Lord of the Rings Online ook gewoon op de Legendary Server blijft, en dat classes die eigenlijk later pas zijn toegevoegd toch meteen al te kiezen zijn.

Net zoals weleer is de maximale level cap 50, op normale servers is dit inmiddels 120. Alle missies uit het Shadows of Angmar-gedeelte zijn te spelen, maar daar stopt het voorlopig. Mettertijd worden nieuwe verhaallijnen en hogere level caps geïntroduceerd.

The Lord of the Rings Online is sinds 2010 gratis te spelen, maar de Legendary Servers zijn alleen voor betalende spelers beschikbaar. Zogeheten VIP Subscribers betalen maandelijks circa 15 euro voor een abonnement.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread