Red Dead Redemption 2 is 17 miljoen keer verscheept

Yeehaw!

Red Dead Redemption 2 is binnen twaalf dagen tijd 17 miljoen keer verscheept, zo maakt Rockstar Games bekend. De cijfers hebben betrekking op het aantal leveringen aan winkels, daadwerkelijke verkoopcijfers zijn niet gedeeld.

Desondanks heeft Red Dead Redemption 2 al een flinke voorsprong geboekt op zijn voorganger. De game is in deze korte periode vaker verscheept dan de eerste Red Dead Redemption-game in de afgelopen acht jaar. Volgens uitgever Take-Two Interactive verkoopt de game beter dan verwacht.

De ontwikkelaar is nog niet klaar met Red Dead Redemption 2. Binnenkort komt de multiplayer-modus Red Dead Online nog uit. Ben je de game nu aan het spelen? Dan heb je wellicht interesse in onze Red Dead Redemption 2 cheats.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread