Ontwikkelaar Frontier Developments heeft een nieuw DLC-pakket voor Jurassic World Evolution aangekondigd. De Secrets of Dr. Wu DLC kost 14,99 euro en is vanaf 20 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One beschikbaar.

Dr. Wu is de wetenschapper die verantwoordelijk is voor het maken van de dinosauriërs in de Jurassic-filmserie. De rol wordt gespeeld door acteur B.D. Wong die voor de DLC wederom zijn stem en uiterlijk ter beschikking stelt.

De DLC voegt twee geheime onderzoekslaboratoriums op Isla Muerta en Isla Tacaņo aan de game toe. Je werkt samen met de wetenschapper terwijl zijn hybrides Ankylodocus, Spinoraptor en Stegoceratovoor voor chaos zorgen.

De nieuwe missies leveren extra locaties voor opgravingen op. De Olorotitan en Troodon zijn nu beschikbaar voor je park. Verder heb je nieuwe onderzoeksmogelijkheden waaronder de optie om dinosauriërs onzichtbaar te maken.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen