Blizzard werkt aan meerdere mobiele games

Diablo Immortal is slechts het begin. 

In een interview heeft Blizzard laten weten dat het bedrijf naast Diablo Immortal aan meerdere mobiele games werkt. Daarvan worden sommige in samenwerking met externe partners ontwikkeld en andere in-house.

"De laatste jaren spelen we minder vaak op de pc en meer op onze mobiele apparaten. Veel van onze beste ontwikkelaars werken daarom nu aan nieuwe mobiele games die van al onze IP's gebruikmaken", aldus het bedrijf.

Het is opmerkelijk nieuws aangezien de Diablo Immortal aankonding door het publiek niet goed is ontvangen. Daarentegen heeft de populaire free-to-play kaartgame Hearthstone inmiddels 100 miljoen spelers.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread