Nintendo plaatst vacatures voor nieuw Zelda-project

Adem in, adem uit.

Nintendo is op zoek naar extra personeel voor een nieuw Zelda-project. Daarvoor heeft het bedrijf twee vacatures geplaatst op zijn Japanse site. Men zoekt een spefiek een 3D-CG designer voor 'terrein en topografie', en een level designer die onder andere dungeons en vijanden gaat ontwerpen.

Onbekend is nog wat het nieuwe project precies inhoudt. Er wordt gespeculeerd over de opvolger van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en niet zozeer over nog meer uitbreidingen voor deze Nintendo Switch-launchgame. Alle inhoud van de season pass is inmiddels namelijk uit, met The Champions' Ballad als hekkensluiter in december van vorig jaar.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild werd in 2013 voor de Wii U aangekondigd en werd daarna meerdere keren uitgesteld. Uiteindelijk lanceerde de game in maart van 2017, niet alleen op de Wii U maar ook op de Nintendo Switch. Sindsdien is ook nog de spin-off Hyrule Warriors uitgebracht. Lees ook de Hyrule Warriors: Definitive Edition review van Sander.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread