Rockstar werkt aan patch voor 'camp bug' in Red Dead Redemption 2

Veel spelers hebben ermee te kampen.

Rockstar werkt aan een patch voor een veelvoorkomende bug in Red Ded Redemption 2, waarbij bepaalde personages uit je kamp verdwijnen. Veel spelers hebben daar de afgelopen week hun klachten over geuit. De bug ontstaat zodra je checkpoint herstart tijdens de Polite Society, Valentine Style-missie in hoofdstuk 2.

Normaliter horen de personages Sadie, Jack, John en Abigail gewoon in het kamp rond te hangen, waar je met ze in gesprek kunt. Ontbreken ze echter, dan zie je ze pas weer terug in hoofdstuk 4. Volgens Rockstar zou dit verder geen invloed hebben op zijmissies die je via hen kunt ondernemen. Daarvoor komen ze wel gewoon tevoorschijn.

Een tijdelijke oplossing is om de game handmatig te saven voor je aan de missie start en deze in één keer uit te spelen. Ben je dit punt al gepasseerd, dan kun je er voorlopig nog even niets aan doen. Wanneer de patch precies uitkomt, is nog niet bekend.

Overigens zijn er wel meer Red Dead Redemption 2 glitches. Zo raakte vandaag ook al bekend dat je ongeoorloofd toegang kunt krijgen tot Mexico.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread