Red Dead Redemption 2 is acht jaar na zijn voorganger eindelijk verschenen. De game bevat misschien wel de meest uitgebreide en gedetailleerde open wereld ooit en dus is het alleen maar goed nieuws dat je de wereld van Red Dead Redemption 2 met cheats kunt verkennen.

Voorlopig is nog niet de hele lijst met Red Dead Redemption 2 cheats bekend, maar naarmate we er meer ontdekken zullen we deze pagina updaten. Kijk dus regelmatig terug! Maar op dit moment kunnen we je wel al gelukkig maken met cheats voor oneindige ammo, sterke wapens, meer honor, meer health, oneindige stamina en meer.

Cheat code lijst voor RDR2

Let op dat de volgende cheat code lijst voor Red Dead Redemption 2 nog niet volledig is. We updaten de lijst telkens we een nieuwe cheat ontdekken:

Cheat naamCheat codeVereisteCheat effect
Basic weaponsA simple life, a beautiful deathGeenJe krijgt alle basiswapens
Heavy weaponsGreed is American virtueGeenJe krijgt alle sterkste wapens
Create race horseRun! Run! Run!GeenJe krijgt een supersnel paard
Create Superior HorseYou want more than you haveGeenJe krijgt een uitzonderlijk goed paard
Create War HorseYou are a beast built for warGeenJe krijgt een oorlogspaard
Create WagonKeep your dreams simpleGeenEr spawnt een kar om mee te rijden
Decrease Wanted LevelYou want freedomGeenJe Wanted level daalt
Forces you to become drunkA fool on commandGeenJe bent plots stomdronken
Increase Wanted LevelYou want punishmentGeenJe Wanted level stijgt
Increase Whistle Range for HorseBetter than my dogGeenJe kan je paard vanop grotere afstand oproepen
Own all OutfitsVanity. All is vanityGeenJe krijgt alle kledij die te vinden is in de game
Reset HonorBalance. All is balanceGeenJe Honor meter komt weer in het midden te staan
Set Health, Stamina and Dead Eye Bars to FullYou flourish before you dieGeenDe balkjes voor Health, Stamina en RedEye worden gevuld
Enfore Health, Stamina and Dead Eye Bars to FullYou seek more than the world offersGeenDe balkjes voor Health, Stamina en RedEye worden gevuld en versterkt
Set Health Bar to FullThe lucky be strong evermoreGeenHet balkje voor Health wordt volledig gevuld
Set your Dead Eye to level 3I shall be betterGeenZet je Dead Eye op level 3
Set your Dead Eye to level 5I seek and I findGeenZet je Dead Eye op level 5
Stealth weaponsDeath is silenceGeenDe stilste wapens in de game verschijnen in je inventory
Infinite AmmoAbundance is the dullest desireKoop Newspaper Hanover 27 of Saint Denis 43 (te koop vanaf Chapter 2)Je hebt oneindig veel kogels

De kans is ook groot dat er cheats zijn voor de Rockstar Social Club zoals dat in de originele Red Dead Redemption het geval is. Zodra we daar bevestiging van krijgen, lees je het hier.

Let op dat als je ook maar één van deze cheats activeert, je in die speelsessie geen Achievements of Trophies meer kunt verdienen. Ook kan je het spel niet opslaan.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook zijn de eerste Red Dead Redemption 2 cheats ontdekt!

Red Dead Redemption 2 cheats invoeren

Om cheats in te voeren in Red Dead Redemption 2 pauzeer je het spel en ga je naar Settings. In dat menu druk je op Driehoekje (PS4) of Y (Xbox One).

red_dead_redemption_2_cheats_1
red_dead_redemption_2_cheats_2

Vervolgens verschijnt er een lange lijst met Red Dead Redemption 2 cheats. Deze zullen in het begin allemaal achter slot en grendel zitten, maar door de codes hierboven in te voeren, activeer je ze. Je kan de cheatcodes invoeren door opnieuw op Driehokje (PS4) of Y (Xbox One) te drukken.

red_dead_redemption_2_cheats_4
red_dead_redemption_2_cheats_5

De cheats zijn lange zinnen, maar het goede nieuws is dat als je de cheat eenmaal geactiveerd hebt, ze altijd beschikbaar blijven in dit menu waar je ze simpelweg aan of uit kunt schakelen.

Van zodra je een cheat activeert krijg je ook de waarschuwing dat je je vooruitgang in het spel niet meer kunt opslaan of Trophies of Achievements kunt verdienen. Indien je het spel heropstart kan je wel weer verder spelen zoals normaal.

red_dead_redemption_2_cheats_6
red_dead_redemption_2_cheats_7

Cheats unlocken met kranten in Red Dead Redemption 2

Zoals hierboven vermeld bij de vereisten heb je voor sommige cheats kranten nodig. Deze worden verkocht door krantenverkopers in dorpen en steden. Je moet de bijhorende krant gekocht hebben om de cheat te kunnen activeren. De tekst die je moet invoeren in het cheatscherm staat geprint onderaan de achterzijde van de krant.

red_dead_redemption_2_cheats_newspapers_1
Zie je 'Abundance is the dullest desire' onderaan? Deze krant moet je hebben om de oneindig veel ammo cheat te ontgrendelen.

Als je deze cheats probeert te activeren voordat je de krant hebt, zal je een foutmelding krijgen die je vertelt dat je niet aan de vereisten voldoet om de cheat te unlocken.

red_dead_redemption_2_cheats_newspapers_2

Er zijn drie types van kranten en naarmate je verder door het verhaal van RDR 2 speelt, komen er nieuwe edities uit. Je kan deze kopen in Valentine (New Hanover Gazette), Strawberry (Blackwater Ledger) en Rhodes (Saint Denis Times). Oude kranten verdwijnen niet, dus je kan ook op het einde van de game alle kranten inhalen om zo in één zet alle cheats te unlocken.

Geen enkele krant is volledig misbaar, dus panikeer niet als de krantenverkoper niet aanwezig is op één van de drie bovenstaande plaatsen. Kom later eens terug. Vroeg of laat zal de krantenverkoper terug aanwezig zijn.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Meer artikels van Jasper Segers

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Red Dead Redemption 2 Poisonous Trail Treasure Map locatie en oplossing - waar vind je de Poisonous Trail Treasure

Een stap-voor-stap gids naar de locaties van de Poisonous Trail treasure map.

Red Dead Redemption 2 Perks, Trinkets en Talismans - volledig overzicht van waar je ze vindt en hun effect

Red Dead Redemption 2 perks, talismans en trinkets: dit is wat ze doen en waar je ze vindt

Red Dead Redemption 2: complete gids met tips en tricks

Red Dead Redemption 2 gids: alles wat een avonturier in het Wilde Westen weten moet.