Gerucht: PlayerUnknown's Battlegrounds komt naar de PlayStation 4

Referenties gevonden in de database.

Volgens referenties in de database van de console komt PlayerUnknown's Battlegrounds in december naar de PlayStation 4. Mogelijk is de exclusiviteitsdeal voor PlayerUnknown's Battlegrounds op de Xbox One met Microsoft dan afgelopen.

Naast de referenties zijn er meerdere promotionele afbeeldingen voor de game gevonden die op de servers van Sony zijn opgeslagen. Daarnaast heeft een Koreaans classificeringsbureau ook melding gemaakt van de game voor de PlayStation 4.

Het is tegenwoordig stil rondom PlayerUnknown's Battlegrounds. De game heeft in een half jaar tijd de helft van zijn spelers op Steam verloren. Het succes van Fortnite lijkt niet te stoppen en inmiddels in Call of Duty: Black Ops 4 Blackout ook in ons midden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread