Nieuw Overwatch personage Ashe onthuld

Leidster van de Deadlock Gang.

Tijdens BlizzCon 2018 heeft Blizzard het nieuwe Overwatch personage Ashe onthuld. Zij is de leidster van de Deadlock Gang en beschikt over een robot genaamd B.O.B, die ook als haar Ultimate-vaardigheid dienst doet.

B.O.B stormt op vijanden af, slaat ze in de lucht en geeft vervolgens dekkingsvuur. Verder beschikt Ashe over explosieven in de vorm dynamiet dat niet alleen ontploft, maar ook vijanden in brand zet. Tot slot heeft ze machinegeweer waarmee je ook precisieschoten kunt nemen.

Blizzard heeft nog niet laten weten wanneer Ashe beschikbaar komt of in de testomgeving PTR te spelen is. Wel heeft het bedrijf de mobiele game Diablo Immortal onthuld en de remaster Warcraft 3: Reforged aangekondigd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread