Warcraft 3: Reforged aangekondigd

Hellscream van geluk.

Blizzard Entertainment heeft tijdens BlizzCon 2018 aangekondigd dat er een remastered versie van Warcraft 3 in de maak is. Warcraft 3: Reforged lanceert in de loop van 2019 en biedt onder andere verbeterde graphics en een nieuwe user interface.

Alle personages en animaties in de games zijn vernieuwd. De nieuwe versie van de game ondersteunt daarnaast ook resoluties tot 4K. Zowel de campaign van Reign of Chaos als van uitbreiding The Frozen Throne zitten in de game. Ten slotte bevat Warcraft 3: Reforged een world editor om zelf maps en spelmodi te maken.

Warcraft 3 wordt beschouwd als een van de beste RTS-games ooit. Waarom de game na al die jaren nog steeds zo invloedrijk is, lees je in onze Warcraft 3: The Frozen Throne retrofiel.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread